Мій сайт

Головна » 2011 » Ноябрь » 24 » Оголошення
21:30
Оголошення


Оголошення

          20 жовтня 2011 року відбулася II міська учнівська науково-практична конференція з українознавства на тему «Роль педагога та сім'ї в художньо-естетичному вихованні учнів на засадах українознавства», на якій було представлено актуальні доробки учнів, які засвідчують високу художньо-естетичну культуру молодого покоління, зацікавлене ставлення до духовної спадщини українського народу.

         У секції «Естетика національної кухні» представив пошукову  дослідницьку роботу на тему «Художньо-естетичні смаки буковинської кухні», яка містять як деякі теоретичні відомості, так і конкретні практичні матеріали, Влад Черкез, учень 9 класу.   

              Керівники роботи: Фонарюк Тетяна Іванівна, учитель української мови та літератури; Павел Северина Петрівна, учитель обслуговуючих видів праці.

            Тема дослідження : аналіз традицій буковинської кухні, естетики її назв та рецептів.

             Мета:  з'ясувати   можливості   відродження   втрачених  традицій буковинської кухні; довести, що приготування їжі відіграє важливу роль  у  формуванні   естетичного   смаку;   продемонструвати   на прикладах, що буковинські страви найсмачніші у світі.

            Об'єкт дослідження: традиційна буковинська кухня.

            Завдання: проаналізувати значення релігійних звичаїв для розвитку національної кухні; дослідити дотримання традицій буковинської кухні у моїй родині; розглянути давні сімейні рецепти приготування їжі; висвітлити вплив естетичного вигляду їжі на здоров'я .

            Структура роботи: вступ, основна частина (3 розділи), висновки, література.

            Загальний обсяг роботи: 20 сторінок.

       Практичну частину роботи представляли члени сім'ї Черкез: дідусь Василь Петрович, бабуся Євгенія Георгіївна, мама Лучія Василівна.

 



Категорія: Оголошення | Переглядів: 694 | Додав: Adik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Среда, 24.04.2024, 06:25
Вітаю Вас Гість

Категорії розділу

Оголошення [92]

Пошук

Статистика