Мій сайт

Головна » 2015 » Ноябрь » 9 » Екскурсія до бібліотеки
10:38
Екскурсія до бібліотеки

Напередодні святкування Дня української писемності та мови учні 10 класу Чернівецької гімназії №6 разом із учителем української мови і літератури Тетяною Іванівною Фонарюк завітали до Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Михайла Івасюка, де на них у світлих та затишних приміщеннях чекали ініціативні працівники – професіонали своєї справи, які завжди поспішають на допомогу читачу.

Бібліотекарі зустріли гостей у вестибюлі, звідки і починалися всі дива. Екскурсія по бібліотеці була незвичайною, містила важливу корисну інформацію, навіть елементи інтерактиву. Учні поринули в історичне минуле книгозбірні та познайомилися з сьогоденням бібліотеки.

Працівники бібліотеки представили довідково-бібліографічний апарат, основну частину якого, крім довідкових видань, становлять каталог і картотеки, що дають повну уяву про наявний книжковий фонд, допомагають читачам підібрати потрібну літературу.

Кожен відділ, окрім книг, дивував оригінальним оформленням, надзвичайними картинами, фотографіями, ексклюзивними вазочками. Просторі та зручні читальні зали готові прийняти всіх бажаючих у свої обійми знань та мудрості, а бібліотекарі допоможуть відшукати потрібну інформацію за лічені хвилини.

Найбільше зацікавила учнів робота краєзнавчого відділу, де зберігаються відомості про Буковину і буковинців. Зокрема десятикласники переглянули тематичну папку, у якій зберігаються матеріали про відомого академіка із Романківців Сокирянського району Костянтина Поповича.

Мета екскурсії була досягнута. Учні навчилися самостійно вибирати ту чи іншу книгу, орієнтуватися серед великої кількості матеріалу, користуватися енциклопедіями та каталогами.

Після подорожі численними залами бібліотеки десятикласники почувалися у стінах книгозбірні впевнено і зрозуміли, що тут зможуть відшукати достовірну інформацію і саме ту, яка їх цікавить!

Категорія: Оголошення | Переглядів: 428 | Додав: Adik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Среда, 15.05.2024, 13:03
Вітаю Вас Гість

Категорії розділу

Оголошення [92]

Пошук

Статистика