Мій сайт

Головна » 2014 » Сентябрь » 24 » Зі святом початку нового навчального року!
12:53
Зі святом початку нового навчального року!

Зі святом початку нового навчального року!

У Чернівецькій гімназії № 6 на день усенародного свята – День знань – зібралася громадськість, батьки, випускники минулих років та гості з Румунії.

На урочистій лінійці виступили методист ІППО Чернівецької області Мінченко Т.А., методист управління освіти Чернівецької міської ради Цуркан М.В., член Національної спілки журналістів Джуран В.Т. 

Директор гімназії Ігнат І.А. привітав присутніх з Днем знань, святом Першого дзвоника, подякував педагогам та батькам за належну підготовку закладу до початку  нового навчального року, а гостям за те, що вони знайшли час бути поруч з нами.

Із святом Першого дзвоника вчителів, учнів, батьків та гостей привітали  Богдан Станоевич, Уповноважений міністр уряду Румунії,  Елеонора Молдован, Генеральний консул Румунії у Чернівцях. Гості із Румунії подарували першокласникам символічні подарунки та побажали успіхів у Країні Знань.

Під час урочистостей член Національної спілки журналістів Василь Джуран  вручив дипломи (ІІ місце) за участь у ХV Загальнонаціональному конкурсі «Українська мова – мова єднання»  директору гімназії І.А.  Ігнату, вчителю української мови і літератури Т.І.Фонарюк, за книгу-білінгву «Добрий засів – добрі й жнива» про Академіка Костянтина Поповича, державного діяча, вченого, відомого гуманітарія в Україні та Молдові.

Випускник гімназії Адріан Костя виконав пісню-привітання «Наш рідний край».

На першому уроці «Україна – єдина країна» були присутні батьки, представники громадськості та гості.

Категорія: Оголошення | Переглядів: 487 | Додав: Adik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пятница, 26.04.2024, 20:38
Вітаю Вас Гість

Категорії розділу

Оголошення [92]

Пошук

Статистика